Filters
Søg

Arche Nirano loafer flad med gummisål

Designer: Arche
SKU: ARC18U01
En klassisk ballerina med en cool twist.
1.749 DKK
1.049 DKK
Tilgængelighed: Ikke på lager
*
*
+ -

Denne ballerinasko har attitude på den helt rigtige underspillede måde, hvor detaljerne på skoen får lov at shine.

Ballerinaen er lavet i det blødeste ruskind, der smyger sig om foden og sålen er blød som smør. Foan på den fine ballerina i den smukkeste sennepsgule farve omkranser en smuk cirkel foden. En detalje, der er med til at give ballerinaens ellers klassiske look en elegant twist.

Ballerinaen er superfin til bukser og kjole samt nederdel fordi den på en meget fin underspillet måde tiltrækker sig opmærksomhed med den smukke sennepsgule farve. Samtidig er ballerinaen elegant nok til, at den kan bruges både på job og når du skal ud om aftenen og så er sålen så blød, at du kan danse i dem til solen står op.

En skøn sko, som du hurtigt kommer til at knuselske.

Arche er et fransk familie-ejet skofirma, der siden 1968 har produceret sko, sandaler og støvler i de lækreste skindkvaliteter. Arche lægger stor energi efter at vælge skind og designe fodtøj, der er klassisk, men som altid har en lille twist.

Sko og støvler fra Arche er enormt bløde og smyger sig om foden- alle sko bliver designet og produceret i Frankrig og som noget helt unikt står Arche for hele produktionsprocessen fra inspirationen til modellen til låget lægges på kassen og sendes ud til os. Hver sko er gennem 120 skridt for at sikre, pasform, kvalitet og livsglæde er helt i orden.

Unika sko og støvler i et klassisk, feminint og cool udtryk, som dine fødder vil elske dig for i mange år.

  • Ballerinaen er lavet i ruskind.
  • Arche er en smule små i størrelsen, så ligger du mellem to størrelse, så vælg den største.
  • Ballerinaen har en lækker gummisål, der er blød som smør.
  • At gå med Arches sko er en blanding af cool elegance og komfort.