Welcome to our fashion store!
Filters
Search

Sorry - this product is no longer available

Arche fo-farvet lav snøresko

Manufacturer: Arche
SKU: ARC19P95
Elegant og casual snøresko med smuk piping.
2,199 DKK
Availability: Out of stock
*
*
+ -

En rigtig fin og feminin snøresko i det blødeste skind, der har en flot prægning. Rundt i kanten på skoen og ude ved snuden har den råhvide skindsko en smuk piping i den fineste dybe sennepsgule nuance.

Skoen har en lækker blød sål i hvid gummi og med dutter under, så du står godt fast. Skoen har et let og chic udtryk og der er ingen syninger, der kan genere tæerne.

Snøreskoen vil være sød til en kjole eller nederdel og sætter du den sammen med et par slacks eller jeans opnår du et casual og chic udtryk.

En lille smuk og fin sko, der sidder som en drøm.

Arche er et fransk familie-ejet skofirma, der siden 1968 har produceret sko, sandaler og støvler i de lækreste skindkvaliteter. Arche lægger stor energi efter at vælge skind og designe fodtøj, der er klassisk, men som altid har en lille twist.

Sko og støvler fra Arche er enormt bløde og smyger sig om foden- alle sko bliver designet og produceret i Frankrig og som noget helt unikt står Arche for hele produktionsprocessen fra inspirationen til modellen til låget lægges på kassen og sendes ud til os. Hver sko er gennem 120 skridt for at sikre, pasform, kvalitet og livsglæde er helt i orden.

Unika sko og støvler i et klassisk, feminint og cool udtryk, som dine fødder vil elske dig for i mange år.

  • Snøreskoen er lavet i glat skind.
  • Arche er en smule små i størrelsen, så ligger du mellem to størrelse, så vælg den største.
  • Skoen har en lækker gummisål med dutter, så du står godt fast.
  • At gå med Arches sko er en blanding af cool elegance og komfort.