Filters
Søg

Om os

Le Nord Studio

Le Nord Studio danner rammen om en bæredygtig livsstil, hvor der er fokus på ro og nærvær.

 

Vi præsenterer en række danske tøj- og tekstilbrands i god og holdbar kvalitet, der alle på unik vis respekterer det tekstile håndværk, værner om et smukt og tidsløst design og udelukkende bruger rene og naturlige materialer.

 

Vi tilbyder fire linjer:

  • Le Nord Studio Wear
  • Le Nord Studio Home
  • Le Nord Studio Shoes
  • Le Nord Studio Reloved

 

Hver linje hylder håndværk og fører på forskellig vis håndværkets gode traditioner og dyder videre.

 

Le Nord Studio tilbyder håndstrikkede accessoires i økologiske materialer ligesom vi sælger garn og strikke kits med opskrifter for et hyggeligt DIY projekt. Vi viderefører kvalitets sko, der er smukke, komfortable og udviklet af respekterede skodesignere.

 

Le Nord Studio er inspireret af naturens farver og årstidernes skiftende nuancer. Vi indbyder til et øjeblik hvor du vil mærke freden sænke sig mens du i ro og mag kan kigge på vores produkter. Vi fokuserer på god kvalitet og fint håndværk, bæredygtighed og rene varer som er GOTs og ØkoTex certificerede hvor muligt.

 

Le Nord Studios butik

I hjertet af det gamle Aalborg ligger vores charmerede byhus, som husede en af de første borgerskoler i Aalborg fra 1738 og i dag er istandsat med nænsomhed og respekt for husets unikke sjæl.

 

Vores værdigrundlag er funderet på respekt for klassik dansk design, autentisk tekstilhåndværk og i vid udstrækning bevidste og økologiske valg. Vores tekstil produkter er bæredygtige og GOTS eller/og Økotex certificeret så vidt som muligt. Vores sko er kendt for klassisk stil og anerkendt håndværk. Det er som en daglig lille luksus for alle slags fødder.

 

I vores forretning Le Nord Studio, vil der være skiftende udstillinger af danske kunstnere indenfor, keramik, skulpturer, malerier, kurvefletarbejder og andre unikke håndværk.

 

Vi byder på en kop kaffe eller et glas vin og måske er der mulighed for at sidde i vores fine gård, hvor solens stråler og atmosfæren i Nordens Paris kan nydes.

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen til vores univers i Le Nord Studio, hvor du for et øjeblik vil mærke freden sænke sig mens du i ro og mag kan kigge på vores bæredygtige produkter.