Filters
Søg

Levering og returnering

Le Nord Studio sørger for levering med PostNord til modtager på den adresse der er ønsket i bestillingen. Rettidig levering forudsætter dog at PostNord overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos PostNord, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato.

 

Le Nord Studio kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos PostNord. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Le Nord Studio naturligvis en ny leverance uden beregning.

 

Levering til Færøerne, Grønland og udlandet sker også med PostNord.

 

Priser for Danmark

  • Op til 5 kg pakke i Danmark med Pakkeshop levering 67 kr. - Home levering +20 kr.

Du vælger selv den nærmeste pakkeshop, hvor du ønsker din ordre skal sendes til.

 

RETUR

Returforsendelser er på eget ansvar og det er vigtigt at kunden noterer sig tracking nummeret (nummeret står på dit returlabel, så vi anbefaler du skriver det ned, tager et billede og/eller får pakken scannet ved indlevering).

Du kan købe et RETURLABEL fra GLS her.

Returvarer sendes til:

Le Nord Studio, Algade 35B baggården, 9000 Aalborg

Pakker skal sendes direkte til vores studio. Vi tager ikke imod pakker leveret til pakkeshops eller anden afhentningssteder. Vi tager ikke imod pakker sendt med DAO.

Varen skal være i samme stand, som ved modtagelse, såfremt dette ikke er tilfældet forbeholder os retten til at afvise returvaren. 

Vi skal have returpakker inden 14 dage fra modtagelse-dato. Ellers vil pakken blive sendt retur.