Filters
Søg

Beklager - dette produkt er udgået

Arche klassisk hul- ankelstøvle med lynlås

Designer: Arche
SKU: ARC14101DATO
Smuk støvlet med hulmønster og lynlås bagpå.
2.199 DKK
Tilgængelighed: Ikke på lager
*
*
+ -

En af de allerbedste Arche klassikere, den smukke lille støvlet med det fineste hulmønster i en smuk bronzefarvet version

Støvletten er lavet i glat skind med den fineste prægning og er en lille smule højere bagpå end foran. Den smyger sig omkring dine fusser og der er ingen syninger, der kan snerre. Kun handskeblødt skind, dine fødder vil elske dig for.

Dato er virkelig en spændende støvlet, da du kan bruge den som sandal om sommeren og på de koldere dage kan du have en strømpe i og afhængig af, hvilken farve strømpen har vil du opnå forskellige udtryk.

Støvletten er sød til en nederdel og kjole og sætter du den sammen med et par jeans eller slacks får det klassiske look en virkelig fin twist.

En af de Arche sko du aldrig har lyst til at komme ud af igen.

Arche er et fransk familie-ejet skofirma, der siden 1968 har produceret sko, sandaler og støvler i de lækreste skindkvaliteter. Arche lægger stor energi efter at vælge skind og designe fodtøj, der er klassisk, men som altid har en lille twist.

Sko og støvler fra Arche er enormt bløde og smyger sig om foden- alle sko bliver designet og produceret i Frankrig og som noget helt unikt står Arche for hele produktionsprocessen fra inspirationen til modellen til låget lægges på kassen og sendes ud til os. Hver sko er gennem 120 skridt for at sikre, pasform, kvalitet og livsglæde er helt i orden.

Unika sko og støvler i et klassisk, feminint og cool udtryk, som dine fødder vil elske dig for i mange år.

  • Støvletten er lavet i glat skind.
  • Arche er en smule små i størrelsen, så ligger du mellem to størrelse, så vælg den største.
  • Støvlettet har en lækker gummisål, der en smule højere bagpå end foran.
  • At gå med Arches sko er en blanding af cool elegance og komfort.
Kunder der har købt denne vare købte også

Arche Nirick klassisk hul-sko med lynlås

Klassisk sko med smukt geometrisk hulmønster.
924 DKK 1.849 DKK