Welcome to our fashion store!
Filters
Search

By basic Shirt-dress a-shape poplin med stretch

Manufacturer: by Basics
SKU: BB13018
Klassisk og casual shirt dress med lommer i siden.
1,199 DKK
Availability: Out of stock
*
*
+ -

En vidunderlig skjortekjole, som du meget hurtigt bliver enormt glad for.

 

Skjortekjolen er lavet i den fineste bløde økologiske bomuldspoplin og har 4% elastan, der gør, at den ikke snærer hen over skulderen eller ryggen, når du skal nå noget i tasken eller arbejder ved computeren.

 

Snittet i skjortekjolen er smukt. Den sidder smukt til omkring skuldrene og falder i en fin a-form og slutter ved knæet. Den er en lille smule længere bagpå end foran og har en lille fin krave, et elegant opslag ved ærmet og elegante perlemorsknapper.

Den har lommer, som alle kjoler med respekt for sig selv skal have. Den er elegant alene med en lang kæde til og flot med en top inden under og ud over busker eller gamacher. Skjortekjolen har ikke nogen brystlomme og opnår derfor et meget enkelt og elegant look.

By Basics er et dansk brand, der værner meget om et bæredygtigt valg. Deres produkter er lavet i økologiske rene materialer og de producerer udelukkende, hvad der bestilles, så der er ingen unødig overproduktion af tøj.

Der er tænkt meget over at skabe en pasform i deres tøj, der er enkelt, klassisk og sidder fantastisk.

Tøjet holder pasform, farve og blødhed gennem mange år. Det er faktisk vanskeligt at slide op. De har forvasket alt tøjet før det sendes til os, så du er sikker på, at størrelsen passer – også efter vask.

  • Bomuldspoplin er blødt og er en fornøjelse at have på.
  • Pasform og størrelse er klassisk.
  • Skjortekjolen er lavet i 96% økologisk bomuld og 4% elastan.
  • Vi anbefaler, at du vasker din skjorte på 40 grader i vaskemaskinen.