Welcome to our fashion store!
Filters
Search

By Basic Skjorte poplin med stretch

Manufacturer: by Basics
SKU: BB13022
En klassisk skjorte i økologisk bomuld med lidt elastan.
899 DKK
Availability: Out of stock
*
*
+ -

En klassiker i skabet, som du får sært ved at leve uden, når først, du har prøvet den.

 

Skjorten er lavet i den fineste bløde økologiske bomuldspoplin og har 4% elastan, der gør, at den ikke snærer hen over skulderen eller ryggen, når du skal nå noget i tasken eller arbejder ved computeren.

Snittet i skjorten er smukt. Der er slidser i siden, den har en lille fin krave og et elegant opslag ved ærmet, der buer fint. Den har perlemorsknapper og er flot alene og elegant med en top inden under. Skjorten har ikke nogen brystlomme og opnår derfor et meget enkelt og elegant look.

Fordi skjorten er lavet i et fint og blødt materiale fungerer den perfekt inde under en sweater, cardigan eller vest, hvor den sidder elegant uden at klumpe sammen.

By Basics er et dansk brand, der værner meget om et bæredygtigt valg. Deres produkter er lavet i økologiske rene materialer og de producerer udelukkende, hvad der bestilles, så der er ingen unødig overproduktion af tøj.

Der er tænkt meget over at skabe en pasform i deres tøj, der er enkelt, klassisk og sidder fantastisk.

Tøjet holder pasform, farve og blødhed gennem mange år. Det er faktisk vanskeligt at slide op. De har forvasket alt tøjet før det sendes til os, så du er sikker på, at størrelsen passer – også efter vask.

  • Bomuldspoplin er blødt og er en fornøjelse at have på.
  • Pasform og størrelse er klassisk.
  • Skjorten er lavet i 96% økologisk bomuld og 4% elastan.
  • Vi anbefaler, at du vasker din skjorte på 40 grader i vaskemaskinen.