Welcome to our fashion store!
Filters
Search

Sorry - this product is no longer available

Chie Mihara Bilbao

Manufacturer: Chie Mihara
SKU: CMBILBAO
Elegant og tidløs sko med fin hæl og smuk rosette foran.
2,499 DKK
1,499 DKK
Availability: Out of stock
*
+ -

En meget smuk og elegant sko i det blødeste skind, der smyger sig om foden i et flot udsnit hen over foden.

Skoens hæl er beklædt med smukt bronzefarvet skind og selv skoen er lavet i den fineste olivengrønne lakeret skind og oven på skoen er der en smuk rosette i den flotteste rosa nuance med en perle i midten. En farvesammensætning, der giver den meget klassiske sko et unikt og tidløst look.

Hælen er ikke mere end 4 cm høj og buer feminint ind ad på midten, så det er en af de Chie Mihara sko, du bare smutter i og ikke har lyst til at smide igen. Skoen er smuk sammen med en kjole eller nederdel og sætter du den sammen med bukser giver skoen dit look en fint feminin twist.

Skoen er som skabt til elegante aftener eller til at peppe et klassisk hverdagsoutfit op. Skoen har indbygget ekstra komfort i forfodsdelen, så den er virkelig blød at gå med.

Chie Miharas sko bliver lavet i Alicante, Spanien og designeren er fra Japan og uddannet ortopæd. Alle skoene fra Chie Mihara er små kunstværker, der får de smukkeste aspekter af fødderne frem samtidig med, at du oplever den rigtige støtte omkring dine fødder og svangen.

Hverdagsluksus og glæde puttet ned i smukke sko, som du vil elske i mange år.

  • Skoen er lavet i skind og foer samt sål er lavet af skind.
  • Størrelse og pasform er klassisk.
  • Hælhøjde 4 cm.
  • Chie Mihara sko har indbygget svangstøtte.