Welcome to our fashion store!
Filters
Search

Chie Mihara Shirac

Manufacturer: Chie Mihara
SKU: CMSHIRAC
Smuk og feminin snørestøvle med lynlås på indersiden.
3,849 DKK
Availability: Out of stock
*
+ -

En feminin, klassisk og smuk snørestøvle, der vil tilføre elegance til ethvert look.

Støvlen er lavet i det smukkeste bordeaux farvet ruskind, der ligner bredbanet fløjl. Hælen på støvlen er 5½ cm høj og er beklædt i varm og smuk bordeaux lak.

Støvlen har snører hele vej op foran og en lynlås på indersiden. Snørerne giver mulighed for at spænde støvlerne ind og ud, så de passer perfekt omkring ankel og læg.

Det er en klassisk støvle med en masse fine detaljer, der vil tilføre et elegant og feminint touch til dit look. Støvlen er smuk til en kjole eller nederdel, hvor det feminine look understreges og sæt den sammen med bukser for at opnå et mere underspillet og cool look.

Støvlen er komfortabel, der er god plads omkring tæerne og sålen er blød, så det er en støvle, der er skabt til at gå storbyernes gader tynde.

Chie Miharas sko bliver lavet i Alicante, Spanien og designeren er fra Japan og uddannet ortopæd. Alle skoene fra Chie Mihara er små kunstværker, der får de smukkeste aspekter af fødderne frem samtidig med, at du oplever den rigtige støtte omkring dine fødder og svangen.

Hverdagsluksus og glæde puttet ned i smukke sko, som du vil elske i mange år.

  • Støvlen er lavet i ruskind og skind, foer og sål er lavet af skind.
  • Størrelse er normal og pasform er klassisk.
  • Hælhøjde 5½ cm.
  • Chie Mihara sko har indbygget svangstøtte.