Filters
Søg

Beklager - dette produkt er udgået

Chie Mihara Wymi

Designer: Chie Mihara
SKU: CMWYMI
Cool og Klassisk lang støvle med snude og hæl i lak.
3.249 DKK
1.949 DKK
Tilgængelighed: Ikke på lager
*
+ -

En af Chie Miharas nye klassikere. En cool, klassisk og samtidig feminin lang støvle, der er vidunderlig at gå i og som på underspillet vis skiller sig ud af mængden.

Støvlen er lavet i det smukkeste flaskegrønne farvet ruskind, der ligner bredbanet fløjl. Hælen og snuden på støvlen er blevet prydet med smukt petroleumsblå skind i lak.

Sålen på støvlen er lidt grov med sine 4 cm og er en smule højere bagpå end foran, og sammen med skindet i lak og ruskind opnås en fed kontrast mellem det feminine og mere cool.

En smuk og klassisk støvle med en masse fine detaljer, der vil gøre, at støvlen på en meget fin måde viser, at det er en støvle ud over det normale. Støvlen er cool til en kjole eller nederdel, hvor et feminint look får lidt kant og sæt den sammen med bukser og en chunky strik for at opnå et mere klassisk og cool look.

Støvlen er komfortabel, der er god plads omkring tæerne og sålen er blød, så det er en støvle, du har lyst til at flytte ind i.

Chie Miharas sko bliver lavet i Alicante, Spanien og designeren er fra Japan og uddannet ortopæd. Alle skoene fra Chie Mihara er små kunstværker, der får de smukkeste aspekter af fødderne frem samtidig med, at du oplever den rigtige støtte omkring dine fødder og svangen.

Hverdagsluksus og glæde puttet ned i smukke sko, som du vil elske i mange år.

  • Støvlen er lavet i ruskind og skind, foer og sål er lavet af skind.
  • Størrelse er normal og pasform er klassisk.
  • Hælhøjde 4 cm og støvlen er en smule højere bagpå end foran.
  • Chie Mihara sko har indbygget svangstøtte.