Welcome to our fashion store!
Filters
Search

Sorry - this product is no longer available

Delicia snørestøvle lav med træhæl

Manufacturer: Think
SKU: TH3-000015
Smuk lav støvlet med firkantet træhæl.
1,749 DKK
1,049 DKK
Availability: Out of stock
*
*
+ -

Delicia støvlen er en klassisk Think støvlet i handskeskind blødt skind, snører og lynlås på indersiden.

Støvletten har den fineste afrundede snude, en lækker gummisål og en flot firkantet hæl på 3½ cm. Støvlen er meget enkelt og elegant i dit udtryk og vil være en flot understregning af en klassisk stil med sit underspillede look og lækre kvalitet.

Støvletten har ingen syninger omkring spidsen, så der er fin plads til tæer og ingen syninger, der kan snerre eller irritere de må lilletæer eller knysterne.

Den er meget fin til bukser med brede ben, slacks eller jeans med smalle ben, hvor støvlettens detaljer kan komme flot til udtryk. Hælen har en perfekt højde til at gå og stå i hele dagen uden at blive træt i fødder eller ryg.

En klassiker, du vil have svært ved at komme ud af.

Think er et tysk skomærke, der har stor fokus på klassisk design, komfort og miljøet. Mange af deres sko er produceret af skind, der er behandlet med bark og andre naturlige materialer frem for garvesyrer.

Think sko udmærker sig ved, at de er klassiske i deres udtryk, men kigger man godt efter er der altid nogen unikke detaljer ved skoene, som en rund hæl, snørehuller placeret lidt på skrå og deres ikoniske røde ender på snørebåndene.

Udgangspunktet er, at sko er lavet til at gå med og elegance og komfort kan sagtens gå hånd i hånd.  Alle sko fra Think har indbygget svangstøtte og sålerne kan tages ud, hvis der er behov for ekstra plads til et indlæg.

  • Klassiske og lækre støvletter i glat skind og foret med skind.
  • Pasform og størrelse er klassisk og exceptionel god.
  • Skoen har en smuk træhæl på 3½ cm.
  • Klassiske røde dutter på enden af snørebåndene.