Filters
Søg

Beklager - dette produkt er udgået

Paul Green ankelstøvle høj med lynlås

Designer: Paul Green
SKU: PG8054
Cool støvle med lynlås, høj hæl og grov sål.
1.549 DKK
929 DKK
Tilgængelighed: Ikke på lager
*
*
+ -

Cool og chunky støvle, der er perfekt gennem efteråret og til vinter, hvis du vil have en feminin støvle, der både er klassisk og har lid kant.

En af Paul Greens klassikere i en cool nyfortolkning. En fantastisk højhælet støvle med grov sål og fuld fokus på komforten.

Støvlen har en grovere sål og lynlås på ydersiden, der giver støvlet et cool udtryk. Støvlen har en smule plateau foran og har indbygget svangstøtte, så den er behagelig at gå med hele dagen.

Støvlen vil være cool til en feminin og finere kjole, nederdel eller silkebluse fordi den har en lidt chunky sål, som skaber en fin kontrast til det elegante look. Samtidig kan du opnå et cool og casual look, hvis du styler den til jeans eller slacks med en chunky cardigan eller sweater.

En vidunderlig støvle, som du vil få glæde af i mange år.

Paul Green er et østrigsk skomærke, hvor komfort, kvalitet og smukt design går op i en højere enhed. Paul Greens sko har indbygget svangstøtte, så du har den nødvendige støtte og komfort hele dagen. Alle Paul Greens sko er lavet i skind og med bløde og stødabsorberende såler.

Hverdagsluksus og komfort forenet i tidløse klassikere, som du vil få glæde af i mange år.

  • Støvlen er lavet i ruskind og foret med skind.
  • Størrelse og pasform er klassisk.
  • Støvlen har en lidt chunky hæl på 7 cm og et plateau foran på 2 cm.
  • Paul Green sko har indbygget svangstøtte.