Welcome to our fashion store!
Filters
Search

Sorry - this product is no longer available

Think Agnello classic loafer i blødt skind

Manufacturer: Think
SKU: TH3-000531
Superblød loafer med stikninger.
1,449 DKK
Availability: Out of stock
*
*
+ -

En vinderlig loafer i handskeblødt skind. Den har gummisål, en lille hæl, stikninger foran og et skindbånd hen over foden for at give den et klassisk udtryk.

Skoen har god plads omkring tæerne og den bløde gummisål gør, at dine fødder vil elske at have skoen på hele dagen. Skoen vil være en klassiker til chinos eller jeans både med en silkebluse eller en chunky sweater og vil være tidsløs og feminin til en kjole eller nederdel.

Feminine, klassiske og meget komfortable sko, der er rummelige og får fødderne til at nynne af glæde.

Think er et tysk skomærke, der har stor fokus på klassisk design, komfort og miljøet. Mange af deres sko er produceret af skind, der er behandlet med bark og andre naturlige materialer frem for garvesyrer.

Think sko udmærker sig ved, at de er klassiske i deres udtryk, men kigger man godt efter er der altid nogen unikke detaljer ved skoene, som en rund hæl, snørehuller placeret lidt på skrå og deres ikoniske røde ender på snørebåndene.

Udgangspunktet er, at sko er lavet til at gå med og elegance og komfort kan sagtens gå hånd i hånd. Alle sko fra Think har indbygget svangstøtte og sålerne kan tages ud, hvis der er behov for ekstra plads til et indlæg.

  • Klassisk og lækker loafer i glat skind og foret med skind.
  • Pasform og størrelse er klassisk og exceptionel god.
  • Skoen har en smuk kant med stikninger og en lille gummihæl på 1½ cm.