Welcome to our fashion store!
Filters
Search

Sorry - this product is no longer available

Think Cogita flad 3/4 snørestøvle ruskind

Manufacturer: Think
SKU: TH3-000612
Cool og klassisk vinterstøvle med en twist.
2,149 DKK
Availability: Out of stock
*
*
+ -

En helt igennem cool vinterstøvle med rågummisål, uldfoer, snører op foran og lynlås på indersiden.

Den her støvle er som skabt til dansk efterår og vinter, hvor man aldrig ved, hvordan vejret bliver og man gerne vil se smart ud og holde varmen. Støvlen har en masse fine syede detaljer op ad siden, snørebåndene changerer i farven, der er en cool kant foroven i stampet uld og så går støvlen lidt længere op af benet end en støvlet normalt gør, hvilket gør den både elegant og cool.

Der er fuld fokus på komforten med ingen syninger hen over foden, der kan genere tæerne, en fin rundet snude, hvor der er plads til tæerne kan bevæge sig, en enkel rågummisål, der skifter farve og er en flot grøn for neden, som passer til skindet på støvlen.

Hælen er en smule højere bag på en foran, så man får en flot holdning udne det er på kompromis med det casual look.

Det her er en støvle, som du kan style med lette kjoler, slidte jeans eller helt sorte slacks og opnå et cool, klassisk og feminint look.

En støvle der hurtigt bliver en favorit.

Think er et tysk skomærke, der har stor fokus på klassisk design, komfort og miljøet. Mange af deres sko er produceret af skind, der er behandlet med bark og andre naturlige materialer frem for garvesyrer.

Think sko udmærker sig ved, at de er klassiske i deres udtryk, men kigger man godt efter er der altid nogen unikke detaljer ved skoene, som en rund hæl, snørehuller placeret lidt på skrå og deres ikoniske røde ender på snørebåndene.

Udgangspunktet er, at sko er lavet til at gå med og elegance og komfort kan sagtens gå hånd i hånd. Alle sko fra Think har indbygget svangstøtte og sålerne kan tages ud, hvis der er behov for ekstra plads til et indlæg.

  • Klassiske og cool støvler i ruskind og foret med stampet uld.
  • Pasform og størrelse er klassisk og exceptionel god.
  • Støvlen har en lille smule højere hæl bagpå end foran og den er superblød.
  • Klassiske røde dutter på enden af snørebåndene.