Filters
Søg

Think lav 3/4 skind støvle m lynlås

Designer: Think
SKU: TH3000152
Cool og klassisk vinterstøvle med en twist.
1.899 DKK
1.139 DKK
Tilgængelighed: Ikke på lager
*
*
+ -

En helt igennem cool vinterstøvle med den blødeste gummisål, fleecefoer, snører op foran og lynlås på indersiden.

En støvle der er perfekt til dansk efterår og vinter, hvor man aldrig ved, hvordan vejret bliver og man gerne vil se cool ud og holde varmen. Støvlen har en masse fine detaljer op ad siden, hvor snørebåndet løber rundt om anklen og changerer flot i varme cognacfarvede nuancer.

Der er fuld fokus på komforten med ingen syninger hen over foden, der kan genere tæerne, en fin rundet snude, hvor der er plads til tæerne kan bevæge sig og en enkel gummisål. Hælen er en smule højere bag på en foran, så man får en flot holdning uden det er på kompromis med det casual look.

Det her er en støvle, som du kan style med lette kjoler, slidte jeans eller helt sorte slacks og opnå et cool, klassisk og feminint look.

En støvle der hurtigt bliver en favorit.

Think er et tysk skomærke, der har stor fokus på klassisk design, komfort og miljøet. Mange af deres sko er produceret af skind, der er behandlet med bark og andre naturlige materialer frem for garvesyrer.

Think sko udmærker sig ved, at de er klassiske i deres udtryk, men kigger man godt efter er der altid nogen unikke detaljer ved skoene, som en rund hæl, snørehuller placeret lidt på skrå og deres ikoniske røde ender på snørebåndene.

Udgangspunktet er, at sko er lavet til at gå med og elegance og komfort kan sagtens gå hånd i hånd.  Alle sko fra Think har indbygget svangstøtte og sålerne kan tages ud, hvis der er behov for ekstra plads til et indlæg.

  • Klassiske og cool støvler i glat cognacfarvet skind og foret med fleece.
  • Pasform og størrelse er klassisk og exceptionel god.
  • Støvlen har en lille smule højere hæl bagpå end foran og den er superblød.
  • Klassiske røde dutter på enden af snørebåndene.