Welcome to our fashion store!
Filters
Search

Think lav sko med snøre og træhæl

Manufacturer: Think
SKU: TH3-000358
Elegant snøresko med træhæl.
1,529 DKK
917 DKK
Availability: Out of stock
*
*
+ -

Et lille kunstværk af en sko i lækkert blødt skind og med en elegant asymmetrisk lukning hen over foden og med snørehuller, der fortsætter ud på begge sider af skoen.

Skoen har en dekorativ syning midt over foden og en firkantet hæl i træ på 3½ cm. Der er god plads omkring tæerne og den chunky hæl sikrer god komfort hele dagen.

Skoen har mange fine detaljer, der gør, at den vil skabe et elegant look uanset om den bliver sat sammen med baggy jeans eller en finere silkekjole.

Tidsløse, klassiske og smukke sko, der er rummelige og får fødderne til at nynne af glæde.

Think er et tysk skomærke, der har stor fokus på klassisk design, komfort og miljøet. Mange af deres sko er produceret af skind, der er behandlet med bark og andre naturlige materialer frem for garvesyrer.

Think sko udmærker sig ved, at de er klassiske i deres udtryk, men kigger man godt efter er der altid nogen unikke detaljer ved skoene, som en rund hæl, snørehuller placeret lidt på skrå og deres ikoniske røde ender på snørebåndene.

Udgangspunktet er, at sko er lavet til at gå med og elegance og komfort kan sagtens gå hånd i hånd.  Alle sko fra Think har indbygget svangstøtte og sålerne kan tages ud, hvis der er behov for ekstra plads til et indlæg.

  • Klassiske og lækre sko i glat skind og foret med skind.
  • Pasform og størrelse er klassisk og exceptionel god.
  • Skoen har en lille og firkantet chunky hæl i træ på 3½ cm.
  • Klassiske røde dutter på enden af snørebåndene.