Filters
Søg

Think Rento støvle med snøre

Designer: Think
SKU: TH3-000843
Elegant og cool støvlet med snører omkring anklen.
1.999 DKK
Tilgængelighed: Ikke på lager
*
*
+ -

Rento er en af Thinks klassiske støvler og denne variant har en fed detalje med snører omkring anklen, der giver det ellers klassisk look en ekstraordinær twist.

Støvletten har snører og lynlås på indersiden. Snuden buer fint op ad og der er ingen syninger ude foran ved tæerne, der kan genere. Støvletten har den smukkeste bordeaux farve.

Støvletten har mange fine detaljer og de smukke syninger viser det flotte håndværk, der ligger bag fremstillingen af støvlen. Den har en lækker gummihæl, der gør, at støvlen ikke bliver alt for fin.

Støvletten vil være en fed kontrast til et klassisk look med kjole eller nederdel og sætter du den sammen med jeans og en chunky sweater skaber du en fint feminin touch til dit look.

En meget smuk støvle, der bare er vidunderlig at gå med.

Think er et tysk skomærke, der har stor fokus på klassisk design, komfort og miljøet. Mange af deres sko er produceret af skind, der er behandlet med bark og andre naturlige materialer frem for garvesyrer.

Think sko udmærker sig ved, at de er klassiske i deres udtryk, men kigger man godt efter er der altid nogen unikke detaljer ved skoene, som en rund hæl, snørehuller placeret lidt på skrå og deres ikoniske røde ender på snørebåndene.

Udgangspunktet er, at sko er lavet til at gå med og elegance og komfort kan sagtens gå hånd i hånd. Alle sko fra Think har indbygget svangstøtte og sålerne kan tages ud, hvis der er behov for ekstra plads til et indlæg.

  • Klassiske og elegante støvletter i glat skind og foret med skind.
  • Pasform og størrelse er klassisk og exceptionel god.
  • Støvletten har en cool gummihæl på 1½ cm.
  • Klassiske røde dutter på enden af snørebåndene.