Welcome to our fashion store!
Filters
Search

Sorry - this product is no longer available

Think snøresko med rågummi sål

Manufacturer: Think
SKU: TH3-000412
Klassiske snøresko med rågummisål.
1,429 DKK
857 DKK
Availability: Out of stock
*
*
+ -

En drøm af en sko i det blødeste skind, som hurtigt vil blive en favorit. Den er elegant til slacks og en nederdel og vil skabe et cool look sammen med jeans og en chunky sweater.

Hælen er lav og der er god plads omkring tæerne og ingen syninger henover foden, som kan irritere. Det er sko, du ikke har lyst til at tage af, når først de er kommet på dine fødder.

Smukke og fint forarbejdede sko med en usædvanlig god pasform.

Think er et tysk skomærke, der har stor fokus på klassisk design, komfort og miljøet. Mange af deres sko er produceret af skind, der er behandlet med bark og andre naturlige materialer frem for garvesyrer.

Think sko udmærker sig ved, at de er klassiske i deres udtryk, men kigger man godt efter er der altid nogen unikke detaljer ved skoene, som en rund hæl, snørehuller placeret lidt på skrå og deres ikoniske røde ender på snørebåndene.

Udgangspunktet er, at sko er lavet til at gå med og elegance og komfort kan sagtens gå hånd i hånd. Alle sko fra Think har indbygget svangstøtte og sålerne kan tages ud, hvis der er behov for ekstra plads til et indlæg.

  • Klassiske og lækre sko i ruskind og foret med skind.
  • Pasform og størrelse er klassisk og exceptionel god.
  • Skoen har en lav hæl på 1½ cm, der runder fint.
  • Klassiske røde dutter på enden af snørebåndene.